+380974931922,+380953239725

oleksandr.ivashchenko@gmail.com

Сучасні вимоги до обробки персональних даних розроблені відповідно до закону України від 21.12.2019. №2297-VI «Про захист персональних даних» та визначають порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних Іващенко Олександром Вікторовичем, сайт vysheoblakov.com

Яку інформацію ми збираємо?

Ми збираємо інформацію про Вас, коли Ви заповнюєте форму підписки або заявки.

Заповнюючи ці форми Ви вводите своє Ім’я, Email і номер телефону. Після того, як Ви натиснете кнопку «Зареєструватися» або «Подати заявку», ця інформація надсилається нам.

Для чого ми використовуємо вашу інформацію?

Ім’я : Для письмового звернення або за телефоном особисто до Вас

Email:

  1. Для відповіді Вам на електронну пошту листів, які містять інформацію про поточні заходи або посилання на скачування корисного контенту.
  2. Для надсилання цікавих статей, яких немає на сайті
  3. Для пропозиції Вам вигідних умов на покупку наших продуктів і послуг
  4. Для оповіщення Вас про важливі зміни на сайті або в нашій політиці конфіденційності
  5. Для отримання зворотного зв’язку від Вас.

Чи використовуємо ми Cookies (куки)?

Так, ми використовуємо куки з двох сервісів веб-аналітики – Google Analytics і Facebook Pixel. За допомогою них ми збираємо звільнені дані про відвідувачів сайту, з метою кращого розуміння їх поведінки та покращення нашого сайту.

Чи розкриваємо ми яку-небудь інформацію третім сторонам?

Ні. Ми не продаємо, не купуємо і не передаємо ніякої вашої персональної інформації третім сторонам. Чи можливо відписатися від листів, що приходять на email? Так, Ви можете відписатися від нашої розсилки. Для цього внизу листа Вам достатньо перейти за посиланням «Відписатися від розсилки» і відмітити відповідні опції.

Ваша згода

Реєструючись на нашому сайті (Натиснувши на кнопку «Реєстрація»), Ви погоджуєтеся з цією Політикою конфіденційності.

Наші засади дотримання принципів конфіденційності:

Для захисту вашої особистої інформації ми використовуємо різноманітні адміністративні, управлінські та технічні заходи безпеки. Ми підтримуємо різні внутрішні стандарти, спрямовані саме на операції з особистою інформацією, які включають певні заходи контролю за захистом інформації, зібраної в Інтернеті. Наші співробітники навчаються приймати та виконувати ці заходи контролю, які вони позначені нашою Політикою конфіденційності, методами роботи та керівництвами. Але, незважаючи на те, що ми прагнемо захистити вашу особисту інформацію, ви теж повинні приймати заходи щодо її захисту. Ми завжди рекомендуємо вам приймати всі можливі заходи перестороги під час роботи в Інтернеті.

Організовані нами послуги та веб-сайти передбачають заходи щодо захисту від витоку, несанкціонованого використання та зміни інформації, яку ми контролюємо. Незважаючи на те, що ми робимо все можливе, щоб забезпечити надійність і безпеку своєї мережі та системи, ми не можемо гарантувати, що наші заходи безпеки запобігатимуть незаконному доступу до цієї інформації хакерських організацій. Якщо ви виявите порушення системи безпеки, що загрожують вашим даним, ми зробимо все можливе, щоб усунути її протягом 72 годин з моменту, як наша команда дізнається про випадок.

Загальний регламент про захист даних (GDPR)

Загальний регламент про захист даних (GDPR) набуває чинності 25 травня 2018 року. Він спрямований на захист даних громадян Європейського союзу (ЄС).

Якщо ви проживаєте в Європейській економічній зоні (ЄЕЗ) або перейшли на цей сайт з ЄЕЗ, у вас є визначені права щодо ваших даних. Ми відповідаємо на всі запити, які одержуємо від осіб, які бажають скористатися своїми правами на захист даних відповідно до чинних законів про захист даних. Можете зв’язатися з нами, відправити лист на адресу oleksandr.ivashchenko@gmail.com.

В залежності від країни проживання, ваші права включають:

  • Доступ, виправлення, оновлення або запит на видалення вашої інформації. Якщо ви попросите видалити свій обліковий запис, то втратите доступ до всіх своїх програм, у яких ви зареєстровані на момент запиту.
  • Виклик проти обробки вашої інформації, прохання до нас обмежити її обробку або запит на її перенесення.
  • Відмова від отримання маркетингових матеріалів, які ми відправляємо вам, у будь-який час. Ви можете скористатися цим правом, перейшовши за посиланням «відписатися» або «відмовитися» в маркетингових листах, які ми вам надсилаємо. До того ж ви можете оновити свої поштові налаштування, змінивши їх у своєму обліковому записі.
  • Відкликати свою згоду в будь-який час, якщо ми зібрали та обробили вашу інформацію за вашою згодою. Відміна вашої згоди не пов’язана ні з законністю будь-якої обробки, яку ми зробили до вашогї відміни, ні на обробку вашої інформації, виробленої з урахуванням законних підстав на обробку, відмінних від згоди.
  • Подавати скаргу до органу з нагляду за дотриманням законодавства про захист персональних даних щодо збору та використання нами інформації. Для отримання інформації зверніться до місцевого органу з нагляду за дотриманням законодавства про захист персональних даних. Контакти органів з нагляду за дотриманням законодавства щодо захисту персональних даних у Європейському союзі доступні тут.

Положення про конфіденційність дітей

Положення про конфіденційність дітей описує наші методи роботи щодо збору особистої інформації від дітей віком до тринадцяти років в Інтернеті та її використання та надає важливу інформацію щодо їх прав щодо такої інформації відповідно до чинного законодавства.

  • Цей сайт не призначений для дітей віком до тринадцяти років, і ми свідомо НЕ збираємо персональні дані у дітей віком до тринадцяти років через сайт. Ми фільтруємо користувачів, які бажають надати особисту інформацію, щоб не дозволити користувачам молодшим тринадцяти років надати її. Якщо нам стало відомо, що ми ненавмисно отримали персональні дані від користувачів молодше тринадцяти років через сайт, ми видалимо таку інформацію зі своїх архівів. Якщо в майбутньому ми змінимо свої методи роботи, то попередньо отримаємо підтверджену згоду батьків перед тим, як збирати персональні дані від дітей віком до 13 років через сайт.
  • Так як ми не збираємо персональні дані від дітей віком до тринадцяти років через сайт, ми також навмисне НЕ передаємо таку інформацію третім сторонам.
  • Ми свідомо не дозволяємо дітям віком до тринадцяти років відкрито публікувати або іншим чином поширювати персональні контактні дані через сайт.
  • Так як ми не збираємо персональні дані від дітей віком до 13 років через сайт, ми також не обумовлюємо їх участь в онлайн-заходах на сайті наданням своїх персональних даних.

Зміни у нашій Політиці конфіденційності

Якщо ми вирішимо змінити нашу політику конфіденційності, ми надішлемо Вам email, який сповіщає про будь-які зміни.

Зв’язок з нами

  • Ви можете отримати будь-які роз’яснення щодо питань, що стосуються обробки нами персональних даних, звернувшись до нас за допомогою електронної пошти oleksandr.ivashchenko@gmail.com.
  • У цьому документі буде відображено будь-які зміни політики обробки персональних даних. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.
  • Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою https://www.vysheoblakov.com/policy-ua/.

Походи на замовлення:

Якщо в розкладі немає дат або маршрутів, що вас цікавлять, тоді ігноруйте цей розклад та ...  

Розклад походів

Походи в Карпати літом 2022

по мірі поступлення заявокОдноденне сходження на Говерлу

Походи в Карпати з дітьми

Відгуки про походи:

Олександра Бєлова

Москва
Сердечная благодарность Александру за прекрасное путешествие по горам Карпат.Помню, спросила - откуда ты знаешь, где можно найти стоянки в этих местах, не всякое место подходит для людей, потом, неизвестно же сколько мы пройдём за день? Саша просто улыбнулся и ответил – мастерство проводника состоит в том, чтобы не приходить в неподходящие места. И мы действительно на протяжении 10 дней «длинною в жизнь» оказывались в необычайных, невероятно прекрасных местах, таких, что было удивительно узнать, что существует такая красота мира, и что в этой величественной красоте живут люди.

Олег Удовенко

Москва
Хочется отметить тебя, АЛЕКСАНДР, ты прекрасно знаешь маршрут, очень внимательный к клиенту, всегда готов ему помочь, когда ему трудно при подъёме и спуске.

Євгеній Решетніков

Новосибирск
И вот когда я совсем выбился из сил, появилась вершина. Каменистый, покрытый жёлтым лишайником, простирался хребет. Мы стояли в облаках. Они переливались через хребет и падали вниз, растворяясь обрывками в горном воздухе. Взойдя на вершину я ощутил непревзойдённое удовольствие, чувство счастья и в то же время лёгкая грусть, что вершина взята, а хочется ещё выше. Я вспомнил слова из песни Владимира Высоцкого «Вершина»: Весь мир на ладони, ты счастлив и нем, и только немного завидуешь тем, другим, у которых вершина ещё впереди... Вдруг погода опять изменилась, куда-то уплыли облака, появилось солнце, вершина заиграла красками.

Опитування

    Почему вы хотите пойти в поход (укажите самую важную причину)